De laatste tijd is zonnepanelen helemaal hot. We plaatsen altijd wel voor bestaande klanten enkele PV systemen. Laatste jaar met de huidige energie prijzen zijn de zonnepanelen niet meer aan te slepen. Wij maken hoofzakelijk gebruik van GLAS/GLAS panelen. Deze type paneel het een langere levens duur en hebben betere garanties en oplever garanties. Wij maken gebruik van 2 merken. Dit is Solarwatt dit een duits merk en van DMEGC dit is de best geteste chinees paneel.

Als string omvormer passen we Huawei toe, hier hebben wij goede ervaring mee, voordeel van deze omvormer is ook dat deze al een aansluiting heeft voor een thuis batterij.

De omvormer is door een app op een telefoon de bekijken en als er wat is krijgen wij dit ook door op onze app, zodat we er snel bij zijn als hij eventueel in storing is gegaan.

Als we micro omvormers toepassen dan maken we alleen maar gebruik van enphase, deze heeft een zeer goede en lange fabrieksgarantie. Toepassen van micro omvormers is ideaal als er verschillende dakvlakken zijn met verschillende hoek en/of oriëntatie. Er wordt altijd een envoy registratie module toegepast die communiceert met de micro omvormer, zodat de per paneel kan zien wat deze opleverd.